محل تبلیغات شما

نیایشم نهالم الان ۸ساله و ۴ساله شده این. به سرعت بزرگ شدین و خواهش من اینه که همینجا همینجوری بمونین و بزرگ نشین . نیایشم قربون اون صداقت و پاکی ومهربونی و محبتت و  سادگیت برم نهالم فدای اون شیرین زبونی و شیطنتات بشم
نیایشم گل سرسبدم ، مهربانم الان که دارم مینویسم تابستان ۹۸هستش و شما کلاس دوم راهم سپری کردی و برای سال سوم تو را ثبت نام کرده ام امروز ۵مرداد ماه است و ۱۴روز دیگر سالگرد تولدت است روزی که به دنیا آمدی و تمام شهر صداکرد از زیبایی تو.   دخترم تولدت مبارک.
نهالم شماهم ۱۹روز دیگر تولدت هست و قدم در این دنیا گزاشتی و وارد ۵سالگی میشوی دخترم خیلی خیلی زود بزرگ شدی  حرفهایت شیرین ولی زیرکانه است . سعی میکنی منو زیاد سر کار بزاری ولی خیلی هم دوست داری منو خوشحالم کنی عاشق اون لحظه هایی ام که میای و درگوشم اروم میگی مامانی دوست دارم  و مامانی دُربِنِد بشم(قربونت بشم)
ای جاان
عزیز دلم مدام قیچی به دستی و اگه حواسم پرت بشه لباسی رو مویی رو قیچی میکنی خیلی عاشق خیاطی هستی و میپرسی مامان کی بزرگ میشم خیاط میشم.
دخترم دایره لغاتت خییلی جذاب و زیباست به گونه ای که فامیل داخل خونه هاشون همش از تو یاد میکنن و به زبون تو سپری میکنن اینجا هرچی یادمه برایت مینویسم انشالله که ذهن یاری کند
هاسا (وایسا)  دادنی میگم ( واقعنی میگم) یه دالمه داشوگ( یه عالمه قاشوق) بِسِس(بفرست) یه شب که پل مارنون جشنی بود رفتیم اقای کمدین واست جالب بود و بعدش دیگه شما ول کن نبودی و مدام میگی مستر جک بیا اینجا مستر جک و بعد میپرسی گشنگ میگم؟ (قشنگ میگم) و واقعا جالب و قشنگ میگی
دخترم عاشق دوچرخه ای وهرجامیریم دوچرخت باید داخل صندوق عقب باشهعاشق شربتی عاشق هندونه ای عاشق کیکای خونگی منی عاشق بازی با آجیتی و خیلی ام میای راپورت آجیتو میدیا و میخوای خودتو بالا بکشیا فکر نکنی من یوقت تورو بیشتر دوستت دارما نه نیایشم به اندازه خودت دوست دارمعشق من هردو برای من عزیزید خداوند محافظ هردوتان باشد

نیایش ۸ساله و نهال ۴ساله تابستان۹۸

من کلاس اولی هستم...

تولتون مبارک گلهای مامان...

عاشق ,خیلی ,ای ,دخترم ,نیایشم ,تو ,۸ساله و ,مستر جک ,یه دالمه ,میگم یه ,واقعنی میگم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

استاد حسینی طباطبائی امنیت